Θερμοπρόσοψη

Εξωτερική θερμομόνωση

Βήματα για θερμοπρόσοψη ιεραρχικά

Εξωτερική θερμομόνωση ή θερμοπρόσοψη ορίζεται ως ένα σύστημα στο οποίο η µόνωση δεν διακόπτεται στα σημεία ένωσης των διαφορετικών δοµικών στοιχείων. Η θερµοπρόσοψη εφαρµόζεται από τη δεκαετία του 1960 στην Δυτική και Κεντρική Ευρώπη, προσφέροντας ιδιαίτερη ευελιξία στην κατασκευή καθώς το θερµοµονωτικό υλικό τοποθετείται στην εξωτερική επιφάνεια του κτιρίου, µετά την αποπεράτωση των εργασιών κατασκευής της τοιχοποιίας και αποτελώντας την πλέον αποτελεσµατική λύση για την αναδροµική θερµοµόνωση υφιστάµενων κτιρίων.

  • Στην εφαρμογή της θερµοπρόσοψης µπορούν να χρησιµοποιηθούν η διογκωµένη πολυστερίνη, η εξηλασµένη πολυστερίνη και ο πετροβάµβακας.

Καθαρισμός επιφάνειας

Καθαρισμός επιφάνειας από σαθρα, έλεγχος οριζοντιότητας και καθετότητας, τοποθετηση και ελεγχος οριζοντιοτητας του οδηγου στηριξης βάσιμο στάδιο για σωστή θερμομόνωση.

Τοποθέτηση θερμομονωτικών πλακών

Κόλλημα γραφιτούχων θεμομονωτικών πλακών διογκωμένης πολυστερίνης (neopor) ξεκινώντας από τον οδηγό στήριξης, Στερέωση θερμομονωτικών πλακών με ειδικά βύσματα, συμπλήρωμα αρμών και τυχόν κενών με πολυουρεθάνη.

Τοποθέτηση γωνιόκρανων

Τοποθέτηση γωνιόκρανων στις κάθετες γωνιές της επιφάνειας και νεροσταλάχτες στις οριζόντιες γωνιές της επιφάνειας για την αποφυγή του νερού. Τρίψιμο ολης της επιφάνειας για να είναι επίπεδη και ομαλή.

Τοποθέτηση υαλοπλέγματος

Τοποθέτηση υαλοπλέγματος σε όλη την επιφάνεια βυθιζοντας το μεσα στο επιχρισμα για μέγιστη ενίσχυση της εξωτερικής θερμομόνωσης.

Επίχρισμα

Ακολουθεί στρωση επιχρισματος (κολλα θερμοπροσοψης) και ενισχυση με τοποθέτηση υαλοπλέγματος. Ύστερα από 12 ωρες τουλαχιστον μετα το στεγνωμα κ την σκληρυνση του επιχρισματος ακολουθει ασταρι σε ολη την επιφανεια.

Τελική επιφάνεια

Ακολουθει η τελευταια στρωση.με Ακρυλικό, έτοιμο προς χρήση, έγχρωμο υδαταπωθητικό σοβά που τελειοποιει την επιφανεια μας λεια ‘η αδρη αναλογα την επιλογη του πελατη.

ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Για τη βελτίωση εμπειρίας χρήσης του site χρησιμοποιούμε coockies. KentroMonoseon