Σχετικά με εμας

Τι ακριβώς κάνουμε

ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΟΝΩΣΕΩΝ ιδρύθηκε το 1990 με έδρα τou την περιοχή των Αχαρνών Αττικής. Σήμερα ο στόχος  του ιδρυτή της ΒΕΛΗ ΜΙΧΑΗΛ είναι και παραμένει η ανάπτυξη της εταιρείας πάντα με σεβασμό  στο περιβάλλον με σωστή μόνωση.

  • Μονώσεις Ταρατσών
  • Μονώσεις Τοίχων
  • Εσωτερικές και εξωτερικές Θερμομονώσεις

1. Παρέχουμε μονώσεις

Παρέχοντας αξιόπιστες και ποιοτικές λύσεις στις μονώσεις ταρατσών  εξοπλίζοντας με άριστα υλικά το όνειρο του κάθε ανθρώπου. Το ΚΕΝΤΡΟ ΜΟΝΩΣΕΩΝ  προχώρησε μπροστά, κάνοντας το όνομά τoυ συνώνυμο της ποιότητας και της τέχνης με κάθε εφαρμογή μόνωσης.

2. Λειτουργία

Κατά τη διάρκεια της λειτουργίας του το ΚΕΝΤΡΟ ΜΟΝΩΣΕΩΝ κατάφερε να κατακτήσει μια από τις καλύτερες θέσεις ανάμεσα σε εταιρείες  του κλάδου

3. Εξολπισμός

Διαθέτει υπερσύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό υψηλής τεχνολογίας μονώσεων.Το ΚΕΝΤΡΟ ΜΟΝΩΣΕΩΝ έκανε πραγματικότητα την έννοια της ανάπτυξης, επενδύοντας  σε νέες τεχνολογίες για την προστασία του κάθε κτιρίου σωστά.

0 Τεχνικές μόνωσης

0 Ευχαριστημένοι πελάτες

0 Χρόνια κατασκευής

0 Παραδομένα έργα

Η επιτυχία της εταιρίας και οι πελάτες μας

Το ΚΕΝΤΡΟ ΜΟΝΩΣΕΩΝ ευχαριστεί όλους όσους συνέβαλαν στην ανοδική του πορεία έως σήμερα και δεσμεύεται για διαρκή εξυπηρέτηση υπηρεσιών, για ακέραιες-έντιμες και ουσιαστικές σχέσεις με τους πελάτες-συνεργάτες τou.

Get started

Ο Στόλος μας

Χρησιμοποιούμε τα πιο εξειδικευμένα μηχανήματα στον χώρο της μόνωσης και αυτό αποδικνύεται απο το άριστο αποτέλεσμα που επιτυγχάνουμε σε κάθε μας έργο.

Contact Us
ψεκαστικό airles

Μηχάνημα ψεκαστικό, χρήση για στεγανοποίηση με πολυουρεθανικά υλικά.

Στόλος

Οχήματα της εταιρείας μας για τη μεταφορά των υλικών και των εργαλείων.

Πρέσα Αφρόμπετόν

Παραγωγέας αφρόμπετόν. Μοναδικό μηχάνημα για την κατασκευή θερμομόνωσης.

Για τη βελτίωση εμπειρίας χρήσης του site χρησιμοποιούμε coockies. KentroMonoseon