Στεγανοποίηση με Πολυουρεθανικό

Μόνωση ταράτσας με hyperdesmo

Το πολυουρεθανικό στεγανωτικό (hyperdesmo ®-CLASSIC) είναι υλικό ενός συστατικού το οποίο πολυμερίζεται με την υγρασία της ατμόσφαιρας και παράγει μια ιδιαίτερα υδρόφοβη μεμβράνη και χρησιμοποιείται για μόνωση ταράτσας. Είναι ιδανικό για γενική χρήση, μια οικονομική και απλή λύση στεγανοποίηση ταράτσας, μόνωση ταράτσας, μόνωση αντί της υγρασίας και στεγάνωση. Έχει άριστη πρόσφυση σε σχεδόν όλα τα υποστρώματα.

Τι είναι το hyperdesmo

Αποτελείται από καθαρή, λεπτομερή, υδρόφοβη, πολυουρεθανική ρητίνη η οποία, μαζί με ειδικά ανόργανα συστατικά, παρέχει στο προϊόν εξαιρετική αντίσταση στις καιρικές συνθήκες.

Που Εφαρμόζεται

Eλενίτ, λαμαρίνες, γυψοσανίδες – τσιμεντοσανίδες , ασφαλτικές μεμβράνες (ασφαλτόπανα), βεράντες , δώματα-ταράτσες, λουτρά, χώρους στάθμευσης-δάπεδα

Πως εφαρμόζεται

Εφαρμόζεται με ρολό, βούρτσα ή ψεκασμό (Airless 200-250b) σε δυο στρώσεις με ελάχιστη κατανάλωση 1.2-1.5 kg/m2.

Εγγυημένη μόνωση

Εγγυημένο έργο

99%

Οικονομική κατασκευή

80%

Στεγανοποίηση

99%

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

  • Στεγανωτική μεμβράνη χωρίς ενώσεις
  • Μεγάλη αντοχή στην υπεριώδη ακτινοβολία
  • Η μεμβράνη παραμένει ελαστική (-40°C εως +80°C)
  • Διαπερατότητα υδρατμών
  • Αντοχή στην υδρόλυση

Προειτοιμασία επιφάνειας

Καθαρισμος επιφάνειας από σαθρά υλικά και σκόνες, λείανση και πλύση με υδροβολή. Επισκευή μεγάλων ρυγματώσεων με πολυουρεθανική μαστίχη πριν την τελική στρώση.

Εφαρμογή μονωτικού

Κατασκευή υλικού με ειδικά μηχανήματα νέας τεχνολογία και εφαρμογή πολυουρεθανικού σε όλη την επιφάνεα (2 στρώσεις) με ρολο, βουρτσα ή με ψεκαστικό (airless).

Αστάρομα με Primer

Eπικάλυψη όλης της επιφάνειας με επαλοιφώμενο υλικό Primer για την τελεια εφαρμογή τoυ πολυουρεθανικού υλικού που ακολουθεί σε 2 στρώσεις.

Τελική Επιφάνεια

Tελοιοποίηση της επιφάνειας με A500 HYPERDESMO που χρησιμοποιείται ως επίχρισμα στο συγκεκριμένο σύστημα για την προστασία του χρώματος και την αυξημένη αντοχή στην ηλιακή ακτινοβολία .

Κάντε κι εσείς μόνωση

Καλέστε μας και λύστε το πρόβλημα με την υγρασία για πάντα.

Ενημερωθείτε άμεσα σχετικά με τη μόνωση


By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Πιστοποιημένη μόνωση

Κατασκευάζουμε μονώσεις υψηλών προδιαγραφών με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα και με πιστοποιημένες τεχνικές μεθόδους εφαρμογής.

Επικοινωνήστε

Για τη βελτίωση εμπειρίας χρήσης του site χρησιμοποιούμε coockies. KentroMonoseon