Στεγανοποίηση Ταράτσας

Μόνωση ταράτσας με ασφαλτικές μεμβράνες

Στεγανοποίηση ταράτσας με ασφαλτόπανα

Βήματα για μόνωση ταράτσας ιεραρχικά

Στεγανοποίηση ταράτσας με ασφαλτόπανα ή υγρομόνωση ορίζεται ως η διαδικασία ή η μόνωση κατά την οποία ένα σώμα γίνεται αδιαπέρατο από το νερό με την εφαρμογή σε αυτό συγκεκριμένων αδιαβροχοποιητικών υλικών. Οι μονώσεις ταρατσών χαρακτηρίζονται απο υλικά τα οποία έχουν την ιδιότητα να είναι αδιαπέρατα από το νερό και να μην επηρεάζονται από αυτό, κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες. Τέτοιου είδους υλικά μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε υγρό περιβάλλον, ακόμα και κάτω από το νερό για συγκεκριμένα βάθη.

  • Υγρομόνωση Ταράτσας ή Μόνωση Ταράτσας είναι η προστασία του χώρου και του φέροντος οργανισμού από νερά ή υγρασίες.
  • Χώροι που συνήθως χρειάζονται μονώσεις ταρατσών (στεγανοποίηση ή θερμομόνωση) είναι ταράτσες, υπόγεια, δεξαμενές ή πισίνες, ζαρτινιέρες, θεμέλια, τοιχεία κ.α
  • ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ; Η Στεγανοποίηση Ταράτσας συναντάται σε σπίτια και πολυκατοικίες, όσο καί διαμερίσματα από όροφο σε όροφο για να μην μεταφέρεται ο ήχος καθώς και στις ταράτσες, για προστασία από τις καιρικές συνθήκες, επίσης σε ξενοδοχεία, σχολεία, εργαστήρια, εργοστάσια, Super Market, κλειστά και ανοιχτά αθλητικά συγκροτήματα κ.τ.λ. γενικά όπου υπάρχει ο παράγων άνθρωπος υπάρχουν και άπειρες εφαρμογές του προϊόντος. και στις ταράτσες, για προστασία από τις καιρικές συνθήκες, επίσης σε ξενοδοχεία, σχολεία, εργαστήρια, εργοστάσια, Super Market, κλειστά και ανοιχτά αθλητικά συγκροτήματα κ.τ.λ. γενικά όπου υπάρχει ο παράγων άνθρωπος υπάρχουν και άπειρες εφαρμογές του προϊόντος.

Καθαρισμός επιφάνειας

Καθαρισμός όλης της επιφάνειας, ξήλωμα των διαφόρων σαθρών και απομάκρυνση τυχόν μπάζων. Προετοιμασία για Στεγανοποίηση ταράτσας με ασφαλτόπανα.

Ασφαλτικό Βερνίκι

Επάλειψη με ασφαλτικό βερνίκι (ασφαλτόκολα για τέλεια στεγανοποίηση μεταξύ ταράτσας στηθαίου το οποίο θα καλύψει 10 εκ περιμετρικά, υδρορροών, ηλιακών, αναμονών και σημείων απαραίτητης προσοχής.

Τοποθέτηση ασφαλτόπανου

Στεγανοποίηση ολοκλήρης της επιφάνειας με ασφαλτόπανο με επικάλυψη ορυκτής ψηφίδας Ευρωπαίκο θερμοπλαστικό με οπλισμό.

Υδρορροές και Ενώσεις

Οι ενώσεις αλληλόεπικαλύπτονται 10cm. Στις υδρορροές και στα επικίνδυνα σημεία επικολλάμε επιπλέον δέυτερο κομμάτι ασφαλτοπάνου.

Τοποθέτηση αεραγωγών

Τοποθέτηση εξαεριστήρων για εξαέρωση όταν κριθεί απαραίτητο. Τέλος σφραγίζουμε την περιοχή των υδροροών και όλα τα επικίνδινα σημεία με ειδική μαστίχη.

Τελικό στάδιο στεγανοποίησης

Περασμα ολης της επιφάνειας με λευκό ελαστωμερή υλικό.

ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Για τη βελτίωση εμπειρίας χρήσης του site χρησιμοποιούμε coockies. KentroMonoseon